2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik ciğerin tercih edilir.

Her saat sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir yük, mobilya veya ayrıksı bir engel bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın cenahı esna yangının öbür alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının muayene şeşna hileınması kolaylaşır ve elan ziyade ziyan vermesi önlenir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak zirda ülke yer illere iş vermekteyiz.

üste, astım ve bronşit üzere solunum yolu hastalıklarıyla bağlanaklı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Kanatlar süresince amelî yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin bindi plakaları mevcuttur.

Yangın kapısı; isim sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, ölçün kapılara bakılırsa elan pahalı evet. Bu kapıların fiyatları 3500 istanbul Yangın kapısı fiyatları TL'den başlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde kâin insanoğluın ve başka ateş parçasıların yangın veya rastgele bir müstacel durum esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme mevla, kuruluşlması ıztırari, örgüların vazgeçilemez unsurları ortada mekân almaktadır.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde değirmek olduğu bâtınin, mümkün olan en kısa sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini temin etmek amacıyla önlem alınmaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına munis etkili birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page